Άλλη μια σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργικές στιγμές συγκίνησης , χαράς , γέλιου, γνώσεων , νέων κοινών εμπειριών και ανέμελων διαλειμμάτων , έφτασε στο τέλος της.

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου (ημέρα Τετάρτη) με μια όμορφη γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και γλυκιές αναμνήσεις για μαθητές και γονείς. Ήταν κατά γενική ομολογία μια υπέροχη βραδιά και όλοι νιώσαμε έστω για λίγο παιδιά. Στη γιορτή συμμετείχαν σύσσωμοι οι μαθητές, ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί , ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής , οι γονείς , ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και πολλοί φίλοι που παρακολούθησαν με χαρά την ξεχωριστή για όλους εκδήλωση.

Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στα αγαπημένα μας παιδιά – μαθητές μας , που ξετύλιξαν το ταλέντο τους εκτελώντας ένα θεατρικό για το περιβάλλον  που μας προβλημάτισε αλλά και μας διασκέδασαν με μουσικοχορευτικές συνθέσεις, τραγουδώντας και χορεύοντας , δίνοντας τη δική τους ανέμελη,  ζωντανή και χαρούμενη αύρα σε όσους ήταν δίπλα τους αυτή την όμορφη βραδιά.

ΣυγκινημΕνοι ΟΛΟΙ , χειροκροτΗσαμε ζεστΑ τις προσπΑθειες των μαθητΩν μας και τους ευχηθΗκαμε Ενα χαλαρΟ και χαροΥμενο καλοκαΙρι.